Har du brug for støtte til at beholde motivationen, er du bange for at miste den – eller kan du bare godt lide at træne sammen med andre? Så er vores mange forskellige træningshold i InZhape noget for dig.
Du kan altid finde andre på samme niveau at træne med, og på den måde får du både inspiration, støtte – og bliver en del af et fællesskab. Du lærer andre kvinder at kende, og sammen kan I opnå de resultater og mål, som I sætter jer for.
Alle hold hos InZhape undervises af professionelle trænere, og vi udbyder hold på mange forskellige niveauer, så alle kan være med.
For at vi kan sikre os, at det hold du vælger, passer til dig og dit niveau, så læs beskrivelse til hvert hold.

OBS: Vores udbud af holdtyper skifter efter, hvad der er interesse for, så hold øje med holdplanen eller vores facebookside!

Booking

Holdplan


Holdoversigt:

AEROBIC

Kom og vær med når vores benhårde “bedste” fyrer den af til glade rytmer. En time, som får pulsen op, sætter smil på læben samtidig med at du kommer i bedre form.

BODYPUMP

Bodypump er et hold, som er beregnet til dem, der ønsker en fast og markeret krop, og som samtidigt har et ønske om høj forbrænding. Hele kroppen trænes i et højt tempo, hvor målet er at forbrænde en masse kalorier og fremme vægttab. Vi træner funktionelt styrketræning, hvorved vi styrker vores udholdenhed og bliver udfordret. Under træningen bruger vi: håndvægte, steps, kettlebells, bodybare og måtter.

BURN EXTREME

Super effektivt lav intensitets intervaltræning med vægte. Kom og få bygget muskler og forbrændt en masse fedt. Forbrændingen vil øges i takt med at muskelmassen øges. Vi kommer hele kroppen igennem og øger belastningen fra gang til gang. Se positive resultater på kort tid og kom ned i fedtprocent.

CIRKELTRÆNING

Få en stærk og defineret krop på kort tid!
Cirkeltræning er for dig der vil styrke og forme kroppens muskler på en hurtig og effektiv måde.

BOOTY WORKOUT

Booty workout er et hold for dem som gerne vil have løftet, strammet op eller ønsker en mere fyldigere bagdel. Der vil være primært fokus på balle/hase muskulaturen, men også lår muskulaturen for at opnå symmetri. Det vil brænde og svie, men i vil ende med en bootylicius bagdel.

BOOTY & ABS ATTACK

Holdet er super effektivt Booty & Abs attack er for dem som ønsker en mere fast og flot mave, samt en strammere bagdel. Vi har fokus på musklerne disse steder og samtidig træner vi også ryggen for at skabe en bedre korpsholdning og symmetri i kroppen. Vi vil svede og målrettet kæmpe sammen om den ønskede 6-pack og fine bagdel

HIIT FAT BURNER 1000 CALORIES

HIIT er en yderst intens træningsform som virkelig sætter fokus på at smide fedtet. Så hvis du ønsker en tonet krop, er dette det rigtige hold for dig.

CARDIO STEP

Cardio step styrker kroppen, forbedrer konditionen og blodcirkulation og øger kroppens ydeevne. Holdet er velegnet til dem der gerne vil tabe sig, fordi man forbrænder mange kalorier hurtigt.

CONTEMPORARY DANCE

Contemporary dance er en række bevægelser, der giver dig mulighed for at opdage kroppens rigdom og udfoldelsesmuligheder. Moderne dans hjælper dig med at separere kroppens dele, forbedre dine bevægelser til brug for enhver form for dans.

REGGAETON

Reggaeton er en nyere genre inden for storbymusik baseret på en karakteristisk grundrytme inspireret af reggae. Reggaeton har taget hele verdenen med storm og dens dans er meget sensuel og rig på bevægelser, især i underkroppen og hofte.

Pilates

Pilates er en god måde at genopbygge kroppen på efter skader, og hos InZhape får du både mulighed for fordybelse samtidig med at det er hård træning.

FATBURNER

Fatburner er en træningsform opbygget på MAX interval træning, hvor vi arbejder non-stop i 7 min. Med øvelser designet til at holde kroppen på MAX-intensitet under hele træningen.

Stram op

InZhapes ‘stram op’ hold er et hold som er fuldt dedikeret til, at du taber vægt og bliver tonet. Fokus er på styrke og opstramning, samt stabilitet, balance og kropsholdning.

Styrke og smidighed

Undgå skader og få den optimale styrke og smidighed til at udnytte hele kroppens potentiale med denne vanedannende træningsform

MOR&BARN

Står du, og gerne vil af med graviditetskiloene, eller bare gerne vil i form igen? Du har nu den gyldne mulighed, for at komme og træne sammen med din baby/barn.

Du vil have rig mulighed for at møde andre mødre, som også kæmper for samme mål.

FUNK

Holdet er for dig, der gerne vil lære/eller blive bedre til at danse. På holdet gennemgås der en koreografi hver gang, som både træner din teknik, koordination og rytme. Stilarten er hovedsageligt dancehall, men kan også gå under stilarter som pop Commercial, reggaeton og new school hip hop.

Yoga

Yoga er glimrende til at vedligeholde og træne din krop, samtidig med at det nedsætter eventuelle stresshormoner. Yoga er altså både træning til krop og sjæl.

Zumba

På InZhapes Zumbahold har du mulighed for at komme i form på en utraditionel og sjov måde. Zumba kombinerer fitness og dans og du får derfor trænet hele kroppen.