Har du brug for støtte til at beholde motivationen, er du bange for at miste den – eller kan du bare godt lide at træne sammen med andre? Så er vores mange forskellige træningshold i InZhape noget for dig.
Du kan altid finde andre på samme niveau at træne med, og på den måde får du både inspiration, støtte – og bliver en del af et fællesskab. Du lærer andre kvinder at kende, og sammen kan I opnå de resultater og mål, som I sætter jer for.
Alle hold hos InZhape undervises af professionelle trænere, og vi udbyder hold på mange forskellige niveauer, så alle kan være med.
For at vi kan sikre os, at det hold du vælger, passer til dig og dit niveau, så læs beskrivelse til hvert hold.

OBS: Vores udbud af holdtyper skifter efter, hvad der er interesse for, så hold øje med holdplanen eller vores facebookside!

Booking

Holdplan

Let niveau
Middel niveau
Øvet niveau

Let: Dette hold er for dig, der aldrig har trænet før eller har været skadet. Her kan alle være med, både hvad angår teknik og intensitet. Vi kører et langsomt tempo, så alle kan følge med.
Middel: Dette hold er til dig med lidt mere erfaring. Det betyder, at der bliver holdt færre pauser og trænes med højere intensitet. Her forventes det, at du har erfaring med denne eller en lignende type træning.
Øvet: Dette hold er det højeste niveau, vi kan tilbyde, og den største udfordring til de rutinerede, hvor der udelukkende vil blive fokuseret på styrke. Vi forventer, at du har deltaget på holdet før, og at du er klar til at bære tungt og tage flere gentagelser.


Holdoversigt:

Middel niveau

Aerobic

Kom og vær med når vores benhårde “bedste” fyrer den af til glade rytmer. En time, som får pulsen op, sætter smil på læben samtidig med at du kommer i bedre form.

Middel niveau

Bodyfit

Prøv en time hvor der arbejdes med tunge vægte og få gentagelser som traditionel styrketræning. Der er specielt fokus på de store muskelgrupper.

Øvet niveau

Burn Extreme

Holdet for dig der kan lide at presse dig selv til det yderste og ikke er bange for at tage fat. Der er fuld fart på fra start til slut, og der er garanti for sved på panden!

Øvet niveau

Cirkeltræning

Få en stærk og defineret krop på kort tid!
Cirkeltræning er for dig der vil styrke og forme kroppens muskler på en hurtig og effektiv måde.

Øvet niveau

Crosstræning

Benhård træning med egen vægt samt brug af forskellige løse vægte. Garanti for høj puls og sved på panden, i bytte for øget muskelmasse og lavere fedtprocent.

Øvet niveau

Female Warriors

Prøv kræfter med en danmarks-, nordisk- og verdensmester og lær nye teknikker samtidig med, at du kommer i form. Det er sjovt, udfordrende og hårdt

Øvet niveau

HIIT

HIIT er en yderst intens træningsform som virkelig sætter fokus på at smide fedtet. Så hvis du ønsker en tonet krop, er dette det rigtige hold for dig.

Middel niveau

Kettlebell workout

Denne træning kombinerer fordelene ved håndvægtstræning med en høj-intensitet cardio træning, som hjælper dig med at øge din styrke, opbygge muskler og blive slank

Middel niveau

Mavedans

Træn hele kroppen på InZhapes mavedansehold. Det er sjovt og let at gå til. Du skal blot have lyst til at bevæge dig og have det sjovt. Mavedans træner hele kroppen

Let niveau

Mindfulness

Mindfulness er holdet for dig, der ønsker at leve i nuet, og for dig, der vil vågne op til det liv, som du har lige nu, og acceptere den du er. Find glæden ved livet!

Let niveau

Pilates

Pilates er en god måde at genopbygge kroppen på efter skader, og hos InZhape får du både mulighed for fordybelse samtidig med at det er hård træning.

Øvet niveau

Power workout

Power workout er holdet for dig, som ønsker træning af mange forskellige muskelgrupper. Holdet indeholder en Power-kombination af forskellige træningsformer.

Let niveau

Stram op

InZhapes ‘stram op’ hold er et hold som er fuldt dedikeret til, at du taber vægt og bliver tonet. Fokus er på styrke og opstramning, samt stabilitet, balance og kropsholdning.

Let niveau

Styrke og smidighed

Undgå skader og få den optimale styrke og smidighed til at udnytte hele kroppens potentiale med denne vanedannende træningsform

Øvet niveau

Thaiboksning

Thailands nationalsport thaiboksning har fokus på en kombination af kondition, styrke, koordination, balance, smidighed og tekniktræning

Øvet niveau

Thaifit

Prøv en træningsform hvor du bruger hele kroppen i eksplosive, hurtige og kraftfulde spark og slag. Garanti for sved på panden gennem hele forløbet

Let niveau

Yoga

Yoga er glimrende til at vedligeholde og træne din krop, samtidig med at det nedsætter eventuelle stresshormoner. Yoga er altså både træning til krop og sjæl.

Middel niveau

Zumba

På InZhapes Zumbahold har du mulighed for at komme i form på en utraditionel og sjov måde. Zumba kombinerer fitness og dans og du får derfor trænet hele kroppen.