Yoga

Yoga / Smidighed og udstrækning

Dette hold indeholder en gennemgang af vejrtræknings teknik og de meste basale stillinger. Der tages udgangspunkt i at yoga kan udøves som gymnastik, og alle instanser af kultur er udelukket så ingen solhilsener, dyrenavne og meditative tilstande. Det er en måde at få bevæget, styrket og strække kroppen ud.

Hvad er yoga / Smidighed og udstrækning?

Yoga er en rigtig effektiv måde at få kroppen tilbage i balance, både fysisk og mentalt. Der trænes smidighed  så muskler led og scener løsner op for blokeringer der kan sidde i kroppen. Her stimuleres bl.a. også fordøjelsen   Ligeledes trænes  Åndedrættet så deltagerne bliver mere bevidst tilstede i  nuet og derfor har bedre ved at klare hverdagens gøremål…

Dette hold er for dig, der aldrig har prøvet at lave yoga, eller dig der vil starte blødt ud.

Let niveau

Praktisk info:
Se holdplanen for hvilke dage der undervises i Yoga.
(Åbner i et separat vindue)


Relaterede hold:

Let niveau

Mindfulness

Mindfulness er holdet for dig, der ønsker at leve i nuet, og for dig, der vil vågne op til det liv, som du har lige nu, og acceptere den du er. Find glæden ved livet!

Let niveau

Pilates

Pilates er en god måde at genopbygge kroppen på efter skader, og hos InZhape får du både mulighed for fordybelse samtidig med at det er hård træning.

Let niveau

Styrke og smidighed

Undgå skader og få den optimale styrke og smidighed til at udnytte hele kroppens potentiale med denne vanedannende træningsform