Administration & kundeservice

Administration & kundeservice

Marie Malik

Marie Malik

Direktør og ejer

Iman Maafri

Iman Maafri

Marketing & event manager

Jeannette Sönnergren

Jeannette Sönnergren

Strategisk rådgiver

Fatima Sulaiman

Fatima Sulaiman

Operations manager & center leder

Mette Haugaard

Mette Haugaard

Center leder

Muzdalifa Bayankhail

Muzdalifa Bayankhail

Marketing manager

Sara Tarzi

Sara Tarzi

HR manager

Shahira Khraybi

Shahira Khraybi

Administrativ medarbejder

Abida Eriksen

Abida Eriksen

Kundeservice mearbejder

Zainab Abou Chleih

Zainab Abou Chleih

kundeservice medarbejder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med 13. april. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape