Behandlinger

Hos Inzhape tilbyder vi udover Personlig træning, holdtræning og Fitness, flere forskellige former for behandlinger, som både kan medvirke til at aflaste og genopbygge kroppens balance før eller efter endt træning.

Vi har et stort udvalg af kvindelige behandlere, som har ekspertise inden for hver deres specialer. I centret er bl.a. flere uddannede massører, terapeuter, kostvejledere og akupunktører. Med andre ord er du i sikre hænder med en behandling hos Inzhape.

Så uanset om du har lyst til en god massage med æteriske olier, eller måske har mod på at prøve en lidt mere utraditionel japansk ansigtsakupunktur, så kan du danne dig det fulde overblik over de forskellige behandlinger nedenfor.

Læs mere om de enkelte behandlinger herunder:


Aromaterapi

Få en behagelig massage med æteriske olier, der giver en gavnlig effekt både ved indånding og ved indsmøring. Formålet med behandlingen er at lindre symptomer og øge det fysiske og psykiske velvære.


Helbredstjek

Få det fulde overblik over dit helbred, så du ved hvilke områder du bør fokusere på, for både at minimere risikoen for skader samt optimere din træning.


Japansk ansigtsakupunktur

Få en behandling som forebygger og forsinker hudens naturlige ældningsproces samtidig med at huden bliver mere klar og frisk at se på.


Japansk ansigtsløft

Japansk ansigtsløft er en luksusbehandling, der løfter, glatter og afspænder huden vha. en ny og unik metode for naturlig ansigtsløft – uden brug af botox, kirurgi mv.


Massage

Hos InZhape tilbyder vi flere former for Massage. Det kan være et godt og sundt afbræk i din træning, og massage er samtidig med til at sætte gang i blodomløbet, samtidig med at det mindsker smerter i led og muskler.


Øreakupunktur

Øreakupunktur er måske en utraditionel behandlingsform set i træningsøjemed, men er ikke desto mindre effektiv mod mange smerter i kroppen. Ved hjælp af forskellige nervepunkter i øret kan du fx mindske din spisetrang eller undgå søvnproblemer.