Burn Extreme

Holdet er et ekstremt hold hvor der trænes til kvalme og totalt udmattelse. Holdet er for dig der elsker at presse dig selv til det yderste og kan lide drivvådt træningstøj, syresved i øjnene, lugten af anarob forbrænding og ikke mindst elsker mælkesyrens indtræden i kroppen, alt imens du piskes til at fortsætte.

Øvet niveau

Praktisk info:
Holdet er med musik

Se holdplanen for hvilke dage, der undervises i Burn Extreme.
(Åbner i et separat vindue)

Relaterede hold:


Middel niveau

Bodyfit

Prøv en time hvor der arbejdes med tunge vægte og få gentagelser som traditionel styrketræning. Der er specielt fokus på de store muskelgrupper.


Øvet niveau

Cirkeltræning

Få en stærk og defineret krop på kort tid!
Cirkeltræning er for dig der vil styrke og forme kroppens muskler på en hurtig og effektiv måde


Øvet niveau

Crosstræning

Benhård træning med egen vægt samt brug af forskellige løse vægte. Garanti for høj puls og sved på panden, i bytte for øget muskelmasse og lavere fedtprocent.


Øvet niveau

HIIT

HIIT er en yderst intens træningsform som virkelig sætter fokus på at smide fedtet. Så hvis du ønsker en tonet krop, er dette det rigtige hold for dig.


Middel niveau

Kettlebell workout

Dette hold kombinerer fordelene ved håndvægtstræning med en høj, intensiv cardiotræning, som hjælper dig med at øge din styrke, opbygge muskler og blive slank.


Øvet niveau

Power Workout

Power workout er holdet for dig, som ønsker træning af mange forskellige muskelgrupper. Holdet indeholder en Power-kombination af forskellige træningsformer.


Let niveau

Stram op

Prøv en kombination af styrketræning og høj intensitets interval træning. Stram op holdet er ideelt for dig der ønsker at tabe vægt, og samtidig få øget din styrke og balance.