Holdtræning

Holdtræning – noget for enhver

Har du brug for støtte til at opretholde motivationen eller kan du bedst lide at træne sammen med andre?

Så er vores forskellige træningshold i InZhape noget for dig. Her finder 
du altid andre på samme niveau at træne med, bliver inspireret, støttet og bliver en del af et fællesskab. Du lærer andre kvinder at kende, og sammen kan I opnå de resultater og mål i har sat jer for.
 Alle hold hos InZhape undervises af professionelle instruktører og vi udbyder hold på forskelligartede niveauer – så alle kan være med. 
For at vi kan sikre os at det hold du vælger, passer til dig og dit niveau, opfordrer vi dig til at læse holdbeskrivelserne.

OBS: Vores udbud af holdtyper ændrer sig alt efter hvilken efterspørgsel der er, hold derfor øje med holdplanen.

Dans

Funktionel træning

POWER hold

Styrke hold

Yoga

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med 13. april. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape