Har du brug for støtte til at opretholde motivationen eller kan du bedst lide at træne sammen med andre?

Så er vores forskellige træningshold i InZhape noget for dig. Her finder 
du altid andre på samme niveau at træne med, bliver inspireret, støttet og bliver en del af et fællesskab. Du lærer andre kvinder at kende, og sammen kan I opnå de resultater og mål i har sat jer for.
 Alle hold hos InZhape undervises af professionelle instruktører og vi udbyder hold på forskelligartede niveauer – så alle kan være med. 
For at vi kan sikre os at det hold du vælger, passer til dig og dit niveau, opfordrer vi dig til at læse holdbeskrivelserne.

OBS: Vores udbud af holdtyper ændrer sig alt efter hvilken efterspørgsel der er, hold derfor øje med holdplanen.

Booking


Holdplan


Holdoversigt:


AEROBIC

Kom og vær med når vores benhårde “bedste” fyrer den af til glade rytmer. En lektion der får din puls op, sætter et smil på læben og samtidig hjælper dig med at komme i bedre form.


BODYPUMP

Bodypump er holdet for dem der ønsker en høj forbrænding samt en fast og markeret krop. Hele kroppen trænes i et højt tempo, da målet er at forbrænde mange kalorier og derved fremme vægttab. Vi træner funktionelt styrketræning, således at vores udholdenhed styrkes og bliver udfordret. Under træningen burger vi: håndvægte, steps, kettlebells, bodybarer og matter.


BURN EXTREME

Super effektivt lav intensitets intervaltræning med vægte. Kom og få opbygget muskler og forbrændt fedt. Forbrændingen vil øges i takt med at muskelmassen øges. Vi kommer hele kroppen igennem og øger belastningen fra gang til gang. Se positive resultater på kort tid og kom ned i fedtprocent.


CIRKELTRÆNING

Få en stærk og defineret krop på kort tid! 
Cirkeltræning er for dig der vil styrke og forme kroppens muskler på en hurtig og effektiv måde.


BOOTY WORKOUT

Booty workout er holdet for dem der ønsker en fyldigere, mere stram eller løftet bagdel. Det primære fokus er på balle/hase muskulaturen, men der vil også være fokus på lår-muskulaturen for at opnå symmetri. Det vil brænde og svie, men det vil være det hele værd når jeres bagdel bliver bootylicius.


BOOTY & ABS ATTACK

Booty & Abs attack er holdet for dem der ønsker en mere fast og flot mave samt strammere bagdel. Vi har fokus på musklerne disse steder og træner samtidig ryggen for at skabe en bedre korpsholdning og symmetri i kroppen. Vi vil svede og målrettet kæmpe sammen for at opnå 6-pack og en stram bagdel.


HIIT FAT BURNER 1000 CALORIES

HIIT er en yderst intens træningsform som virkelig sætter fokus på at smide fedtet. Der bliver trænet i et højt tempo og benyttet redskaber som: step, vægte, bodybarer mm. Dette er holdet for dem der ønsker en høj fedtforbrænding samt en tonet krop.


CARDIO STEP

Cardio step styrker kroppen, forbedrer konditionen, blodcirkulation og øger kroppens ydeevne. Holdet er velegnet til dem der gerne vil tabe sig, da man forbrænder mange kalorier hurtigt ved hjælp af hurtige intervaller og stepbænken.


CONTEMPORARY DANCE

Contemporary dance er en række bevægelser, der giver dig mulighed for at opdage kroppens rigdom og udfoldelsesmuligheder. Moderne dans hjælper dig med at separere kroppens dele, forbedre dine bevægelser til brug for enhver form for dans.


REGGAETON

Reggaeton er en nyere genre inden for storbymusik baseret på en karakteristisk grundrytme inspireret af reggae. Reggaeton har taget hele verdenen med storm og dens dans er meget sensuel og rig på bevægelser, især i underkroppen og hofter.


Pilates

Pilates er en motionsform, der gør ens muskler lange og smidige samt toner kroppen. Pilates foregår i et roligt tempo, der arbejdes med de funktionelle bevægelser samt forbedring af kroppens holdning og balance.


FATBURNER

Fatburner er en træningsform opbygget på MAX interval træning, hvor vi arbejder non-stop i 7 min. Øvelserne er designet til at holde kroppen på MAX-intensitet under hele træningen.


Stram op

Stram op er holdet for dem der ønsker vægttab og toning af kroppen. Fokus er på styrke, opstramning, stabilitet, balance og kropsholdning.


Styrke og smidighed

Undgå skader og få den optimale styrke og smidighed til at udnytte hele kroppens potentiale med denne vanedannende træningsform


MOR & BARN

Vil du gerne vil af med graviditetskiloene, eller bare gerne i form igen? Dette hold giver dig mulighed for at komme og træne sammen med din baby/barn. Du vil have rig mulighed for at møde andre mødre, der også kæmper for samme mål.


FUNK

Holdet er for dig, der gerne vil lære/eller blive bedre til at danse. På holdet gennemgås der en koreografi hver gang, som både træner din teknik, koordination og rytme. Stilarten er hovedsageligt dancehall, men kan også gå under stilarter som pop commercial, reggaeton og new school hip hop.


Yoga

Yoga er glimrende til at vedligeholde og træne din krop, samtidig med at det nedsætter eventuelle stresshormoner. Yoga er altså både træning af krop og sjæl.


Zumba

På InZhapes zumbahold har du mulighed for at komme i form på en utraditionel og sjov måde. Zumba kombinerer fitness og dans, således at du får trænet hele kroppen.