Aerobic workout

– FOR DIG DER BL.A. ØNSKER AT OPNÅ EN HØJ FEDTFORBRÆNDING…

Aerobic workout kræver ingen forudsætninger, men blot lysten til koreografiske bevægelser og at få pulsen i vejret! Aerobic hjælper med at råstyrke kroppen, afpudse konditionen samt blodcirkulationen og forøger kroppens ydeevne. Holdet er effektivt for de der ønsker at tabe sig, da man forbrænder mange kalorier på kort tid. Aerobic workout fremdriver også dine musklers egenskab til at komme sig efter træningen.

Hvad er aerobic workout?

På holdet trænes der for at opnå en høj fedtforbrænding ved at udføre koreografiske bevægelser og trin, der bliver sammensat til en kortere serie. 75 % af træningen er pulsbaseret og resterende er styrke øvelser af de lækre kvindelige former – primært mave. Virkningen er ikke til at tage fejl af: du bliver gladere, stærkere og slankere!

Middel niveau

Praktisk info:
Se holdplanen for hvilke dage der undervises i Aerobic workout.
(Åbner i et separat vindue)

Relaterede hold:


Middel niveau

Zumba

På InZhapes Zumbahold har du mulighed for at komme i form på en utraditionel og sjov måde. Zumba kombinerer fitness og dans og du får derfor trænet hele kroppen.


Middel niveau

Mavedans

Træn hele kroppen på InZhapes mavedansehold. Det er sjovt og let at gå til. Du skal blot have lyst til at bevæge dig og have det sjovt. Mavedans træner hele kroppen.