Booty workout

Booty workout

– for dig der vil opnå stramme baller på kort tid

Træningen er tilpasset deltagernes fitnessniveau, så alle kan følge med. Målgruppen for dette hold er derfor både nybegynderen som søger hurtig opstramning, samt for den mere rutinerede som vil tage sin fitnessrutine til et nyt niveau. I takt med at du lærer øvelserne, bliver stærkere og mere udholdende vil øvelserne blive sværere og mere udfordrende – men du vil aldrig komme til at kede dig og vi garanterer for sved på panden efter få minutter!

Hvad er Booty workout?

Booty workout har fokus på både styrke og udholdenhedstræning. Det er derfor en alsidig, men samtidig intens træningsform med fokus på baller og lår. Der bliver trænet med forskellige redskaber som f.eks. kettlebells, elastikker mm.

Øvet niveau

Praktisk info:
Se holdplanen for hvilke dage der udbydes Booty workout (åbner i et separat vindue).

Relaterede hold:


Middel niveau

Bodyfit

Prøv en time hvor der arbejdes med tunge vægte og få gentagelser som traditionel styrketræning. Der er specielt fokus på de store muskelgrupper.


Øvet niveau

Burn Extreme

Holdet for dig der kan lide at presse dig selv til det yderste og ikke er bange for at tage fat. Der er fuld fart på fra start til slut, og der er garanti for sved på panden!


Øvet niveau

Cirkel-træning

Få en stærk og defineret krop på kort tid!!!
Cirkeltræning er for dig der vil styrke og forme kroppens muskler på en hurtig og effektiv måde.


Øvet niveau

HIIT

HIIT er en yderst intens træningsform som virkelig sætter fokus på at smide fedtet. Så hvis du ønsker en tonet krop er dette det rigtige hold for dig.


Middel niveau

Kettlebell workout

Denne træning kombinerer fordelene ved håndvægtstræning med en høj-intensitet cardio træning, som hjælper dig med at øge din styrke, opbygge muskler og blive slank.


Øvet niveau

Power workout

Power workout er holdet for dig, som ønsker træning af mange forskellige muskelgrupper. Holdet indeholder en Power-kombination af forskellige træningsformer.


Let niveau

Stram op

InZhapes ‘stram op’ hold er et hold som er fuldt dedikeret til, at du taber vægt og bliver tonet. Fokus er på styrke og opstramning, samt stabilitet, balance og kropsholdning.