H.I.I.T.

– Den mest effektive metode til fedtforbrænding

Dette hold er for dig, som ønsker en mere tonet krop og fladere mave. Det er til dig som er kørt træt i de traditionelle træningsrutiner og som hellere vil bruge kroppen fuldt ud i kort tid, fremfor at træne i mange timer.

Hvad er HIIT?

HIIT står for High Intensity Interval Training (Høj Intensitets Interval Træning), og er den mest effektive metode til fedtforbrænding og toning af kroppen på kort tid. Ved intervaltræning bruger du mindre tid, opnår bedre træningsresultater og forbrænder helt op til 50 % mere fedt, end ved traditionel konditionstræning med lav intensitet.

HIIT-træning består af skiftende intervaller, fra moderat til næsten maksimal ydeevne og korte pauser mellem hvert sæt. Jo højere intensitet – jo flere kalorier forbrændes. Stofskiftet forhøjes helt op til 48 timer efter afsluttet træning. Det betyder at din krop forbrænder fedt længe efter at træningen er overstået, hvilket giver dig en mere tonet og atletisk krop.

Øvet niveau

Praktisk info:
Se holdplanen for hvilke dage der undervises i HIIT.
(Åbner i et separat vindue)

Relaterede hold:


Middel niveau

Bodyfit

Prøv en time hvor der arbejdes med tunge vægte og få gentagelser som traditionel styrketræning. Der er specielt fokus på de store muskelgrupper.


Øvet niveau

Burn Extreme

Holdet for dig der kan lide at presse dig selv til det yderste og ikke er bange for at tage fat. Der er fuld fart på fra start til slut, og der er garanti for sved på panden!


Øvet niveau

Cirkeltræning

Få en stærk og defineret krop på kort tid!
Cirkeltræning er for dig der vil styrke og forme kroppens muskler på en hurtig og effektiv måde.


Øvet niveau

Crosstræning

Benhård træning med egen vægt samt brug af forskellige løse vægte. Garanti for høj puls og sved på panden, i bytte for øget muskelmasse og lavere fedtprocent.


Middel niveau

Kettlebell workout

Denne træning kombinerer fordelene ved håndvægtstræning med en høj-intensitet cardio træning, som hjælper dig med at øge din styrke, opbygge muskler og blive slank.


Øvet niveau

Power workout

Power workout er holdet for dig, som ønsker træning af mange forskellige muskelgrupper. Holdet indeholder en Power-kombination af forskellige træningsformer.


Let niveau

Stram op

InZhapes ‘stram op’ hold er et hold som er fuldt dedikeret til, at du taber vægt og bliver tonet. Fokus er på styrke og opstramning, samt stabilitet, balance og kropsholdning.