Pilates

Det primære mål med Pilates er at skabe et stærkt ”powerhouse”, hvilket er området omkring den nedre del af ryggen, maven og bækkenet – et område mange kvinder har problemer med. Man styrker og finder vej til de mindre muskelgrupper, samtidig med at de store, stærkere muskler bliver opstrammet og forlænget.

Pilates er en meget effektiv og sikker træningsmetode, hvor der lægges vægt på, at øvelserne bliver tilpasset den enkelte og ikke omvendt. Det er en dynamisk smidighedstræning, der er dybdegående og kan nydes af alle, uanset deres fysiske kondition og alder.

Let niveau

Praktisk info:
Se holdplanen for hvilke dage der undervises i Pilates.
(Åbner i et separat vindue)

Relaterede hold:


Let niveau

Mindfulness

Mindfulness er holdet for dig, der ønsker at leve i nuet, og for dig, der vil vågne op til det liv, som du har lige nu, og acceptere den du er. Find glæden ved livet!


Let niveau

Styrke og smidighed

Undgå skader og få den optimale styrke og smidighed til at udnytte hele kroppens potentiale med denne vanedannende træningsform.


Let niveau

Yoga

Yoga er glimrende til at vedligeholde og træne din krop, samtidig med at det nedsætter eventuelle stresshormoner. Yoga er altså både træning til krop og sjæl.