Yoga

Yoga, smidighed og udstrækning

Dette hold indeholder en gennemgang af vejrtrækningsteknik og de mest basale stillinger. Der tages udgangspunkt i at yoga kan udøves som gymnastik, derfor er alle kulturelle instanser udelukket – så ingen solhilsener, dyrenavne eller meditative tilstande. Det er en måde at få bevæget, styrket og strukket kroppen ud på.

Hvad er yoga, smidighed og udstrækning?

Yoga er en rigtig effektiv måde at få kroppen tilbage i balance – både fysisk og mentalt. Der trænes smidighed så muskler, led og sener løsner op for blokeringer der kan sidde i kroppen. Her stimuleres bl.a. også fordøjelsen. Ligeledes trænes åndedræt så deltagerne bliver mere bevidste og tilstede i  nuet.

Dette hold er for dig, der aldrig har prøvet at lave yoga, eller som gerne vil starte blødt ud.

Let niveau

Praktisk info:
Se holdplanen for hvilke dage der undervises i Yoga.
(Åbner i et separat vindue)

Relaterede hold:


Let niveau

Mindfulness

Mindfulness er holdet for dig, der ønsker at leve i nuet, og for dig, der vil vågne op til det liv, som du har lige nu, og acceptere den du er. Find glæden ved livet!


Let niveau

Pilates

Pilates er en god måde at genopbygge kroppen på efter skader, og hos InZhape får du både mulighed for fordybelse samtidig med at det er hård træning.


Let niveau

Styrke og smidighed

Undgå skader og få den optimale styrke og smidighed til at udnytte hele kroppens potentiale med denne vanedannende træningsform