koncept

Her på siden kan du læse mere om vores værdier, vision og mission.

Om InZhape

InZhape er et livstils- og fitnesscenter for kvinder, der ønsker en bedre livsstil samt at træne adskilt fra mænd. Hos InZhape får du professionel hjælp og vejledning af vores erfarne medarbejdere. Vi tilbyder vores medlemmer et bredt udvalg af faciliteter og hold, en imødekommende atmosfære samt service i topklasse.

Hvad er specielt hos os?

InZhape er et fitnesscenter KUN for kvinder. Dette inkluderer ledelsen, instruktørerne og alle medarbejderne. Vores lokaler er afskærmet, så man ikke kan kigge ind af vinduerne, derfor kan alle slappe af og være sig selv. Der er ingen adgang for mænd, så hvis du går tildækket kan du tage din påklædning af. Vi har også afskærmede badefaciliteter.

Plads til alle

I InZhape kan du komme som du er, der er ingen forventninger til et bestemt image, trosretning eller kropstype/størrelse. Hos os er der en stærk fællesskabsfølelse, plads til alle og vi byder alle forskelligheder velkommen.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder holdtræning af forskellig art samt niveauer. Vi har en veludstyret fitnessafdeling med instruktører og personlige trænere tilknyttet, så du har mulighed for programlægning og personlig træning.

Vi tilbyder også massagekostplanlægning/kostplan samt forskellige medlemsarrangementer.

Vores instruktører tilrettelægger holdtræningen, så den tager udgangspunkt i de ”problemområder” de fleste kvinder ønsker at arbejde med, på forskellige niveauer, så alle kan være med.

Livsstil og sundhed

Vi har fokus på at hjælpe dig med at få en sund og god livsstil, så kom forbi i centerets træffetid (se nedenfor), eller ring og bestil en tid til en uforpligtende samtale med en af vores instruktører om, hvordan vi kan hjælpe.

Adresse: Tranevej 27B, 2400 København NV
Telefon: 2233 1163 (besvares kun i træffetiden, se nedenfor)

Adresse: Højengen 3, 2980 Kokkedal
Telefon: 2525 0910 (besvares kun i træffetiden, se nedenfor)

Vores vision

Det kan være svært at få brudt den onde cirkel efter mange års inaktivitet og forkert kost. Derfor er vores vision at træne, vejlede og støtte kvinder/piger til at blive sundere, gladere, slankere, stærkere og mere selvsikre og handlekraftige. Det er vores erfaring, at den største succes med træningen ses ved brug af en personlig træner. Denne kan nemlig vejlede og støtte når det er svært – og ikke mindst presse på, så du yder det ypperste.

Vores mission

Hos InZhape stræber vi efter at give vores medlemmer de bedste løsninger i forhold til deres livstil. Vi arbejder målrettet på at tydeliggøre og styrke deltagernes eget drive og ressourcer. At finde lysten til og troen på, at det er noget de kan, vil, er god til samt vise dem vejen frem.

En af vores vigtigste opgave som instruktører er derfor at tilrettelægge udfordringer på holdene på en sådan måde, at de passer med den enkeltes færdigheder, så det giver medlemmerne mange små succesoplevelser. Mange små successer bliver til stor succes. Der skal være mulighed for fysisk udfoldelse på de niveauer, man ønsker, men også leg, fordybelse og udvikling er i fokus.

Kvinder har som oftest nogenlunde de samme mål, de fleste ønsker vægttab og opstramning som det primære og dernæst bedre velvære og selvopfattelse.  Desværre ses det alt for ofte, at selvom de træner flere gange om ugen og endda omlægger deres kost, så opnår de ingen resultater. Vi hjælper kvinder til at nå de mål de sætter sig for – én gang for alle.

Krop og sjæl hænger uadskilleligt sammen,
 og derfor udtrykker kroppen bedre end alt andet, hvad vi føler og tænker. Den gemmer på alt det vi gennem livet har glemt og lagt bag os og fungerer som en base af viden, med alt vi gennem livet har oplevet, tænkt og følt. Med andre ord er vores følelsesmæssige og sociale intelligens og kompetencer indlejret i kroppen og kan være en hæmsko, hvis ikke man bliver bevidst om disse. Dette kan være vigtige komponenter, når man taler om en livsstilsændring.

Den måde vi tror andre mennesker opfatter os på, har en stor betydning for hvordan vi ser os selv, og derigennem danner vores selvbillede. Dette selvbillede skifter konstant i samspil med andre mennesker. Vores vision er, at træningen skal danne rammen om et ”rum” hvor nye positive erkendelser dannes kvinder imellem, da vi mener at det positive selvbillede og selvopfattelse er en afgørende faktor i en vægttabsproces og livsstilsændring for dem, der ønsker det.

Hvordan opnår man succes med sin træning? For at udvikle sig og kunne opnå en længerevarende succes med sin træning, mener vi, at det er en forudsætning, at det man træner er sjovt og udfordrende. Samtidig skal man være i et miljø, hvor man føler sig tryg og anerkendt og hvor man kan slappe af og være sig selv. Vi mener selv at kunne tilbyde et sådan rum.

Motion og ernæringsrigtig kost er en meget afgørende faktor mht. både forebyggelse og helbredelse af en lang række sygdomme. Her kan nævnes: diabetes 2, gigt, rygproblemer, hjertekarsygdomme, depression, stress, overmedicinering mm.  Vi har i centret fokus på generelt sundhed og sund livsstil.

 

Kom op i centret eller ring og bestil en tid til en uforpligtende samtale, med en af vores instruktører om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med 13. april. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape