Massage

Vi tilbyder også massage

Hos InZhape tilbyder vi flere former for Massage. Det kan være et godt og sundt afbræk i din træning, og massage er samtidig med til at sætte gang i blodomløbet, samtidig med at det mindsker smerter i led og muskler

Hvorfor massage?

Før behandlingen vil der afstemmes forventninger, så der er mulighed for bestemte fokusområder eller ønsker. Man kan ligeledes gennem behandlingens forløb justere hårdhed, fokusområde eller andet. Alle behandlinger foregår af professionel massør i et aflukket lokale.

Massagen gives med eller uden olie efter ønske og der tages naturligvis hensyn til awrah.

Massage kan bruges til forebyggelse og lindring af smerter og ømhed i kroppen. Ligeledes bruges massage til behandling af kroniske muskelspændinger som følge af f.eks. diskusprolaps, skæv rygsøjle,  graviditet eller til at afhjælpe akut opstået muskelspændinger.

Ubalance i kroppen kan mærkes som ømhed og stivhed i muskler og sener, det udformer sig ofte som hovedpine eller ømhed i nakke og skuldre.

Massage aktiverer nervesystemet og vores sanser aktiveres. Blodcirkulationen stimuleres og trykket i musklerne øges så vævet åbner sig. Herved frigives affaldsstoffer og væskeophobninger så optagelsen af ilt og næringsstoffer forbedres, derved får kroppen bedre mulighed for at genoprette balancen i musklerne.

Det anbefales at drikke meget vand efter alle behandlinger, for at hjælpe affaldsstofferne ud af kroppen.

Massage frarådes ved:

Høj Feber
Åbne sår
Hvis du tager insulin, skal der gå mindst to timer efter indtagelse.

Book massage hos InZhape

For mere information spørg i receptionen.
Prisen står under den enkelte massage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden