Book tid til massage 

Før behandlingen vil der afstemmes forventninger, så der er mulighed for bestemte fokusområder eller ønsker. Man kan ligeledes gennem behandlingens forløb justere eks. hårdhed, fokusområde eller andet.
Alle behandlinger foregår af professionel massør i et aflukket lokale.
Massage gives med eller uden olie efter ønske og der tages naturligvis hensyn til awrah.

Massage kan bruges til forebyggelse og lindring af smerter og ømhed i kroppen. Ligeledes bruges massage til behandling af kroniske muskelspændinger som følge af eks. diskusprolaps, skæv rygsøjle,  graviditet eller til at afhjælpe akut opstået muskelspændinger.

Ubalance i kroppen kan mærkes som ømhed og stivhed i muskler og sener, der udformer de sig ofte som hovedpine eller ømhed i nakke og skuldre.

Massage aktiverer nervesystemet og vores sanser aktiveres. Blodcirkulationen stimuleres og trykket i musklerne øges så vævene åbner sig. Herved frigives affaldsstoffer og væskeophobninger så optagelsen af ilt og næringsstoffer forbedres, og kroppen derved får bedre mulighed for at genoprette balancen i musklerne.

Det anbefales at drikke meget vand efter alle behandlinger for at hjælpe affaldsstofferne ud af kroppen.

Book tid til massage billede4

Massage frarådes ved:

  • Høj Feber
  • Åbne sår
  • Hvis du tager insulin, skal der gå mindst to timer efter indtagelse.

Dybdegående massage

Her tages fat og masseres helt i dybden. Denne metode er for dig der ikke er sart og ønsker hurtigt og effektivt resultat eller bare godt kan lide massage der kan mærkes.

Pris:
30 min 250,-
50 min 350,-

Graviditets massage

Få løsnet op for spændinger i lænden, skulder og nakke imens du ligger på maven på vores specielle massagebriks med plads til maven og bryster.
Ved graviditet bliver ens tyngde øget, kropsholdeningen bliver anderledes og man bruger derved musklerne på en anden måde end man er vant til. De mange ekstra kilo sætter kroppen på overarbejde og massage for en gravid kan derfor både være nødvendig men også en helt fantastisk måde at forkæle sig selv på og bare tage imod.

Massagen består typisk af massage af bagsiden af kroppen med lange glidende bevægelser f.eks. fødder, lægge, baller/iskias, lænd, skuldre og nakke, men kan selvfølgelig arrangeres som man ønsker det.

Ved ophobninger af væske i kroppen kan gives venepumpe massage der afhjælper især ben og fødder.

Pris:
30 min 250,-
50 min 350,-

Sports massage

Her rettes opmærksomheden mod de gener man kan få som sportsudøver, fx ømme muskler og stivhed i nakke og skuldre eller ømhed efter skader.

For mere information samt tidsbestilling bedes du venligst møde op i studiet.

Pris:
30 min 250,-
50 min 350,-

Wellness massage

Denne type massage er en blid og rolig behandlingsform, som virker afstressende. Den er velegnet til dig der ønsker en pause fra hverdagens krav og forventninger. Wellness massage virker derudover forebyggende mod muskelspændinger og giver godt velvære.

Pris:
30 min 200,-
50 min 300,-

Book tid til massage
For mere information spørg i receptionen.
Prisen står under den enkelte massage.

Husk at medbringe eget håndklæde eller lagen