NYHED! TRÆN SAMMEN MED OS HJEMME FRA DIN STUE

 

Lukket center – Ingen hindring!

Som medlem af InZhape er der nu mulighed for at deltage på vores online livehold ALLE UGENS DAGE!

For at se skema for online træning skal du blot klikke på knappen herunder og logge ind med dit medlemsnummer og kode.

Skynd dig at hop i træningstøjet og få sved på panden sammen med os, hjemme hos dig selv.

Vi anbefaler alle at afprøve linket i god tid, for at sikre sig at alt fungere som det skal. 

For teknisk hjælp kontakt os på [email protected]. Vi bestræber os på at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at træne med dig 

Stay Zharp – Stay Inzhape!

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med midt August. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape