Personlig trænere

Persolige Trænere

Iman Maafri

Iman Maafri

fitness instruktør, personlig træner og kostvejleder

Iman er en højtstræbende og særdeles ambitiøs træner, både når det angår hende selv og dine præstationer. Hun har på egen krop arbejdet med træning under graviditet, vægttab efter fødsel og muskelopbygning.

Iman kan hjælpe dig med at opnå styrke, vægttab, opstramning eller øget muskelmasse. Hun lytter til dine ønsker, men presser dig også så du når dit mål og forbliver motiveret.

Hun arbejder professionelt og disciplineret. Er du så heldig at få Iman som personlig træner, kan du forvente et helt igennem professionelt forløb.

Træningsplanen tilsigter altid at få dig til at yde dit ypperste, så du herved får det bedste udbytte af træningen. 

Hvis du vil have en sød varm og oprigtig coach og træner der virkelig brænder fra hjertet for at hjælpe dig, så skal du vælge Iman. Hun er uddannet fra Fitness Institute i København.

Imans Slogan: “Decide. Commit. Succeed.” 

Iman kan kontakte på: [email protected]

Heba Mahmoud

Heba Mahmoud

Personlig træner

Heba motiverer og presser dig til det yderste på en skør og sjov måde. Hun er benhård og har erfaring med bl.a. thaiboksning og større vægttab. Heba inspirerer, hjælper og hepper på dig, hele vejen i mål. Hebas speciale er HIIT (høj intensitets interval træning) samt andet cardiotræning.

Hun er kreativ når det handler om, at finde på nye øvelser, for derigennem at få de bedste resultater med træningen. Så har du brug for en der virkelig holder dig i ørerne, og svinger pisken, så er Heba det helt rette valg for dig.

Hebas slogan: “Be a badass with a good ass”

Heba kan kontaktes på: [email protected]

FATIMA BAKRAWI

FATIMA BAKRAWI

Personlig træner

Fatima er en målrettet og dedikeret træner og coach. Hun har mange års erfaring med egen træning og har de seneste år uddannet sig til sundhedsrådgiver. 

Sammen sætter i realistiske mål. Igennem den holistiske tilgang planlægges din træning så du opnår dit fulde potentiale.

Fatima har specialiseret sig i bl.a. vægttab og muskelopbygning. Hun sætter en ære i at hjælpe, vejlede, og inspirere dig til at opnå den krop du altid har drømt om.

Får du Fatima som personlig træner kan du forvente en drøn hård og målrettet træning. Hun sætter altid barren højt og forventer, at du giver dig 110%.

Fatima er sød, varm, smilende og talentfuld. Så ønsker du en træner der tager dig i hånden og hjælper dig helt i mål skal du vælge Fatima. 

Fatimas Slogan: ’’Hustle to gain more”.

Fatima kan kontaktes på: [email protected]

Mette Haugaard

Mette Haugaard

Personlig træner

Mette er en engageret og målrettet træner der er konstant motiverende og opsat på, at du når dine mål.

Hun arbejder målrettet og passioneret og du vil i samarbejde med hende få et forløb der lærer dig, hvordan du via balancen mellem kost og træning når de mål du sætter.

Mette selv har erfaring med vægttab, og ved hvordan du kommer videre, hvis du føler at motivationen falder og vægttabet eventuelt går i stå.

Vil du have en coach og træner der kender til vægttabets op og nedture, og ved hvordan man kommer videre, så er det helt klart Mette du skal have fat i.

Mettes slogan: “Love your imperfections and keep on going”.

Mette kan kontaktes på: [email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode råd, nyheder og tilbud. Udkommer ca. en gang om måneden.