Personlig træning

12 ugers forløb

  • Drømmer du om et varigt vægttab?
  • Har du prøvet alt – uden held?
  • Har du trænet og trænet, uden at opnå resultater?
  • Har du indset du har brug for hjælp?
Så er et personlig træningforløb måske lige det du har brug for.
 
Hos InZhape er det muligt at få en personlig træner, der hjælper dig med at opnå dine mål. Dennes opgave er at sørge for, at du presses til det yderste i din træning ud fra de fastsatte mål. Hun motiverer dig, træner dig og udfordrer dig med nye og sjove øvelser, så træningen hele tiden varierer og forbliver sjov.
 
Træningslektionerne er baseret på et personligt, skræddersyet træningsprogram, der tager udgangspunkt i dine mål, dine ønsker, din tid og dit ambitionsniveau. Man mødes ugentligt, det antal gange det passer den enkelte klient.
 
Et personlig træningsforløb er til dig, der har besluttet dig for at nå dine mål én gang for alle.
  • Personlig træning 1, 2 eller 3 gang om ugen i 12 uger.

  • Skræddersyet træningsplan

  • Kropsanalyse hver anden uge samt måling hver fjerde uge.

Priser

Træning 1 gang ugentligt:

4999 kr.

Træning 2 gang ugentligt:

8999 kr.

Træning 3 gange ugentligt:

12.999 kr.

Tilkøb af kostvejledning af i alt 4 timers varighed:

1200 kr.

(Har du ikke mulighed for at betale på én gang, kan betalingen dele op i 2 eller 3 rater)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med midt August. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape