Personlig træning

12 ugers forløb

 • Drømmer du om et varigt vægttab?
 • Har du prøvet alt – uden held?
 • Har du trænet og trænet, uden at opnå resultater?
 • Har du indset du har brug for hjælp?
Så er et personlig træningforløb måske lige det du har brug for.
 
Hos InZhape er det muligt at få en personlig træner, der hjælper dig med at opnå dine mål. Dennes opgave er at sørge for, at du presses til det yderste i din træning ud fra de fastsatte mål. Hun motiverer dig, træner dig og udfordrer dig med nye og sjove øvelser, så træningen hele tiden varierer og forbliver sjov.
 
Træningslektionerne er baseret på et personligt, skræddersyet træningsprogram, der tager udgangspunkt i dine mål, dine ønsker, din tid og dit ambitionsniveau. Man mødes ugentligt, det antal gange det passer den enkelte klient.
 
Et personlig træningsforløb er til dig, der har besluttet dig for at nå dine mål én gang for alle.
 • Personlig træning 1, 2 eller 3 gang om ugen i 12 uger.

 • Skræddersyet træningsplan

 • Kropsanalyse hver anden uge samt måling hver fjerde uge.

Priser

Træning 1 gang ugentligt:

4999 kr.

Træning 2 gang ugentligt:

8999 kr.

Træning 3 gange ugentligt:

12.999 kr.

Tilkøb af kostvejledning af i alt 4 timers varighed:

1200 kr.

(Har du ikke mulighed for at betale på én gang, kan betalingen dele op i 2 eller 3 rater)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden

Kære medlem,

Som du sikkert har set, så har myndighederne (d. 7. december) informeret om nye restriktioner for at begrænse smittespredningen i Danmark.

Det indebærer bl.a. en midlertidig nedlukning af indendørs idræts- og fritidsaktiviteter indtil d. 3. januar.

I InZhape er vi selvfølgelig enormt ærgerlige over situationen, men det er desværre nødvendigt for at nedsætte den stigende smitte.

Men vi nægter at give op og det skal du heller ikke!

For selv om vi er nødsaget til at lukke centeret for en stund, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe dig med at holde dig aktiv, sund og rask. Vi flytter derfor så meget som muligt udendørs og online.

Mere specifikt vil vi tilbyde dig følgende:

 1. Live online træningshold. Du vil kunne deltage på yoga og stram op hold mm. Der vil komme opdateringer på onine hold løbende. Holdplanen vil blive offentliggjort i aften.
 2. Udendørs træningshold. Dine yndlingshold vil fortsætte ude i InZhapes baggård med samme type programmer og udstyr, som du kender. Vi kører derfor bl.a. Bodytoning, Build & Burn, Bodykiller, H.I.I.T hold i vores baggård. Derudover opretter vi nogle gåturs hold hvor man har mulighed for at gå lange ture sammen. Holdplanen og yderligere oplysninger vil blive offentliggjort i aften.
 3. Gratis kostvejledning. Vores dygtige kostvejledere og personlig trænere vil stå til rådighed for at hjælpe dig. Flere informationer omkring dette vil komme i løbet af ugen.
 4. Gratis hjemmetræningsprogrammer. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i vores udendørs- og online-træning, kan vi tilbyde dig hjemmetræningsprogrammer så du kan træne helt når det passer dig.

Disse ydelser er tilgængelige for dig uanset medlemskabstype.

Selv om det er en svær tid, så holder vi gejsten oppe og sammen skal vi nok komme igennem uden at komme i dårlig form eller få alt for mange kilo på sidebenet.

Du skal også vide, at dit medlemskab hos os betyder enormt meget. Uden dig er der nemlig ikke sikkert, at der et InZhape at vende tilbage til på den anden side, hvilket næsten ikke er til at holde ud at tænke på.

Så tusinde tak herfra!

Du kan holde dig opdateret på de mange nye tiltag, hold osv. i vores medlemsgruppe på facebook.

Hvis du ikke allerede er medlem kan du tilmelde dig her:

https://www.facebook.com/groups/353259931883675/

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig gerne kontakte os.

Du altid henvende dig på vores mail: [email protected]. Vi vil bestræbe os på, at svare indenfor 24 timer. 

Vi glæder os til at træne med jer! 

De bedste hilsner,

Malak og Team InZhape