Small Group (pakketilbud) personligtræning og kostvejledningsforløb

3 mdr. forløb med personlig træning og kostvejledning i small Group.

Drømmer du om et varigt vægttab?
Har du  prøvet alt, men intet virkede?
Måske tværtimod?
Har du trænet og trænet, men opnår ingen resultater?
Har du indset du har brug for hjælp?

Så er pakkeløsningen her måske lige det du har brug for, det kræver dog bare at du finder en eller flere der har lyst til at dele tilbuddet med dig!!!

Hos InZhape er der nu mulighed for at få en kostvejleder og en personlig træner, der arbejder tæt sammen for at hjælpe dig med at opnå dine mål. I small Group forløbet arbejdes der med jer som en gruppe.

Kostvejlederens rolle er at sørge for, at du får den rette mængde energi i forhold til dit energiforbrug, så du hele tiden ligger i underskud og derved går ned i vægt, hvis det er det der er målet. Samtidig sørger hun for den perfekte sammensætning af proteiner, kulhydrater, fedt samt vitaminer og mineraler som er afgørende for et varigt og sundt vægttab.

Kostvejlederen eller den personlig- træner måler og vejer dig undervejs, så hun kan kalkulere med den mængde energi der indtages undervejs.

Den personlige træners opgave er at sørge for at du presses til det yderste i din træning ud fra de fastsatte mål. Hun motiverer dig, træner dig, og udfordrer dig med nye og sjove øvelser, så træningen hele tiden varierer og forbliver sjov.

Træningslektionerne er baseret på et personligt, skræddersyet træningsprogram, der tager udgangspunkt i dine mål, dine ønsker, din tid og dit ambitionsniveau, men selvfølgelig udarbejdet til at skulle træne i en mindre gruppe.

Tilbuddet er til dig, der har besluttet dig for at nå dine mål én gang for alle og som har en veninde/ søster eller mor du syntes det kunne være den ideelle træningspartner.

Pakken består af:

  • Personlig træning 1 gang om ugen i 3 måneder i en lille lukkede gruppe.
  • løbende kostvejledning i gruppen  for at sikre de bedste resultater og opnåelse af de forudsatte mål.
  • Løbende måling og vejning samt fedtprocentmålinger
  • Et træningsprogram designet til dig
  • En 3 måneders træningsplan.

Priser:

Træning 1 gang om ugen i 3 måneder samt kostvejledningsforløb:

2 pers.  3499,- pr. person

3 pers.  2699,- pr. person

 

Træning 2 gange om ugen i 3 måneder samt kostvejledningsforløb:

2 pers.  5999,- pr. person

3 pers.  4399,- pr. person

(betalingen kan efter aftale opdeles i flere rater mod et lille gebyr)