Small-group

Small Group forløb – personlig træning

Træning i små grupper med 2-4 deltagere

Synes du det er sjovere og mere motiverende, at træne sammen med andre? Måske en veninde, søster eller mor? Så er personlig træning i en small-group lige netop noget for jer. I vil have en ugentlig træning sammen med den personlige træner i 12 uger, hvor I vil blive udfordret, presset og motiveret til rette træning.

Træningen vil være tilrettelagt efter deltagernes niveau samt mål og hver deltager vil få udleveret et skræddersyet træningsprogram der tager udgangspunkt i dennes mål. Derudover vil der også være vejning og måling undervejs.

Priser

Small- group 2 personer:

5999 kr.

Small-group 3 personer:

6999 kr.

Small-group 4 personer:

7999 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med 13. april. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape