Stressless

Få kontrol over dit eget liv og forbyg stress, angst og depression.

Vi bliver stresset når vores krop og sind bliver udsat for pres, forventninger og bekymringer. 
Du vil sikkert som mange andre mene at du er ”herre” over dit eget liv. Men ved nærmere eftertanke, så er du på en eller andet måde præget af ydre påvirkning, samfundet, medier mm. Præget af tanken om, hvem du skal være og ikke hvem du er. Her vil du lære at have fokus og vælge fra og til, helt som det passer dit indre ”JEG” bedst.

Få redskaber til at holde mentale pauser.

Jo oftere du vender opmærksomheden indad og giver dig selv en mindfull pause, desto nemmere vil det være at anvende de tillærte redskaber på samme måde i situationer, hvor du virkelig føler dig presset og har brug for at tage vare på dig selv og bevare overblikket.

Let niveau

Praktisk info:
Holdet er med naturlyde

Se holdplanen for hvilke dage der udbydes stressless
(åbner i et separat vindue).

Relaterede hold


Let niveau

Pilates

Pilates er en god måde at genopbygge kroppen på efter skader, og hos InZhape får du både mulighed for fordybelse samtidig med at det er hård træning.


Let niveau

Styrke og smidighed

Undgå skader og få den optimale styrke og smidighed til at udnytte hele kroppens potentiale med denne vanedannende træningsform.


Let niveau

Yoga

Yoga er glimrende til at vedligeholde og træne din krop, samtidig med at det nedsætter eventuelle stresshormoner. Yoga er altså både træning til krop og sjæl.