Det synes vi i InZhape – derfor har vi skruet priserne helt ned og tilbyder nu vores medlemmer at skræddersy deres eget forløb med en personlig træner til en intro pris der er helt uhørt.

En personlig træner er der KUN for dig, arbejder for at få DIG i mål samt presse og motivere dig. En personlig træner er din helt egen personlige hjælper, der ved hvordan du kommer i mål hvad enten det er vægttab, muskeløgning eller tekniklæring.

Dette tilbud inkluderer træning med personlig træner i 55 min det antal gange om ugen mand vælger samt vejning ved start og slut, derudover kan man tilkøbe træningsplaner, kostplaner samt ekstra vejning hvis det ønskes.

Er i flere der gerne vil træne sammen til en endnu bedre pris? Vil du og din veninde gerne træne sammen og opnå fordelene ved at træne sammen? Er i et par veninder der gerne vil tilbringe kvalitetstid sammen og samtidig nå jeres fitness mål?

Small-group er træning i mindre grupper af enten to, tre eller fire personer, her vil i løbet af 55 min sammen med en personlig træner få en fed session, udfordret jeres kroppe og hygget jer på en anderledes måde. Da i er flere om at dele prisen kan i få sådan et forløb til en fordelagtig pris.

Dette tilbud inkluderer træning med personlig træner i 55 min 1 gang om uge, derudover kan man tilkøbe træningsplaner, kostplaner samt vejning hvis det ønskes.

Slå til nu – henvend dig i træffetiden eller tag en snak med en af vores dygtige personlige trænere.

 

Tilmeld dig nu

Du er altid velkommen til at henvende dig i reseptionen og tage en snak med en af vores personlige træner, men du kan også allerede slå til nu ved at klikke på linket her: