Det synes vi i InZhape – derfor har vi skruet priserne helt ned og tilbyder nu vores medlemmer at skræddersy deres eget forløb med en personlig træner til en intro pris der er helt uhørt.

En personlig træner er der KUN for dig, arbejder for at få DIG i mål samt presse og motivere dig. En personlig træner er din helt egen personlige hjælper, der ved hvordan du kommer i mål hvad enten det er vægttab, muskeløgning eller tekniklæring.

Dette tilbud inkluderer træning med personlig træner i 55 min det antal gange om ugen mand vælger samt vejning ved start og slut, derudover kan man tilkøbe træningsplaner, kostplaner samt ekstra vejning hvis det ønskes.

Er i flere der gerne vil træne sammen til en endnu bedre pris? Vil du og din veninde gerne træne sammen og opnå fordelene ved at træne sammen? Er i et par veninder der gerne vil tilbringe kvalitetstid sammen og samtidig nå jeres fitness mål?

Small-group er træning i mindre grupper af enten to, tre eller fire personer, her vil i løbet af 55 min sammen med en personlig træner få en fed session, udfordret jeres kroppe og hygget jer på en anderledes måde. Da i er flere om at dele prisen kan i få sådan et forløb til en fordelagtig pris.

Dette tilbud inkluderer træning med personlig træner i 55 min 1 gang om uge, derudover kan man tilkøbe træningsplaner, kostplaner samt vejning hvis det ønskes.

Slå til nu – henvend dig i træffetiden eller tag en snak med en af vores dygtige personlige trænere.

 

Tilmeld dig nu

Du er altid velkommen til at henvende dig i reseptionen og tage en snak med en af vores personlige træner, men du kan også allerede slå til nu ved at klikke på linket her: 

Kære medlem,

Som du sikkert har set, så har myndighederne (d. 7. december) informeret om nye restriktioner for at begrænse smittespredningen i Danmark.

Det indebærer bl.a. en midlertidig nedlukning af indendørs idræts- og fritidsaktiviteter indtil d. 3. januar.

I InZhape er vi selvfølgelig enormt ærgerlige over situationen, men det er desværre nødvendigt for at nedsætte den stigende smitte.

Men vi nægter at give op og det skal du heller ikke!

For selv om vi er nødsaget til at lukke centeret for en stund, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe dig med at holde dig aktiv, sund og rask. Vi flytter derfor så meget som muligt udendørs og online.

Mere specifikt vil vi tilbyde dig følgende:

  1. Live online træningshold. Du vil kunne deltage på yoga og stram op hold mm. Der vil komme opdateringer på onine hold løbende. Holdplanen vil blive offentliggjort i aften.
  2. Udendørs træningshold. Dine yndlingshold vil fortsætte ude i InZhapes baggård med samme type programmer og udstyr, som du kender. Vi kører derfor bl.a. Bodytoning, Build & Burn, Bodykiller, H.I.I.T hold i vores baggård. Derudover opretter vi nogle gåturs hold hvor man har mulighed for at gå lange ture sammen. Holdplanen og yderligere oplysninger vil blive offentliggjort i aften.
  3. Gratis kostvejledning. Vores dygtige kostvejledere og personlig trænere vil stå til rådighed for at hjælpe dig. Flere informationer omkring dette vil komme i løbet af ugen.
  4. Gratis hjemmetræningsprogrammer. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i vores udendørs- og online-træning, kan vi tilbyde dig hjemmetræningsprogrammer så du kan træne helt når det passer dig.

Disse ydelser er tilgængelige for dig uanset medlemskabstype.

Selv om det er en svær tid, så holder vi gejsten oppe og sammen skal vi nok komme igennem uden at komme i dårlig form eller få alt for mange kilo på sidebenet.

Du skal også vide, at dit medlemskab hos os betyder enormt meget. Uden dig er der nemlig ikke sikkert, at der et InZhape at vende tilbage til på den anden side, hvilket næsten ikke er til at holde ud at tænke på.

Så tusinde tak herfra!

Du kan holde dig opdateret på de mange nye tiltag, hold osv. i vores medlemsgruppe på facebook.

Hvis du ikke allerede er medlem kan du tilmelde dig her:

https://www.facebook.com/groups/353259931883675/

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig gerne kontakte os.

Du altid henvende dig på vores mail: [email protected]. Vi vil bestræbe os på, at svare indenfor 24 timer. 

Vi glæder os til at træne med jer! 

De bedste hilsner,

Malak og Team InZhape