Squat er en af de bedste øvelser, som alle burde udføre i en eller anden variation. Dog udføres, denne meget komplekse øvelse, ofte ineffektivt.

Hvordan udfører man en korrekt squat?

I denne workshop vil personlig træner Sara Tarzi guide dig gennem alt hvad du har brug for at vide om squat. Samt hvordan du får mest muligt ud af øvelsen i henhold til dit specifikke fitness-mål.

På workshoppen vil Sara også dække hofte og ankel mobilitetsøvelser for at forbedre dit bevægelsesområde, muskelaktiveringsøvelser og forskellige squat-variationer.

Workshoppen kommer til at være underholdende samt passe til alle træningsniveauer. Uanset om du vil finpudse din teknik eller om du betragter dig selv som en begynder – vil vi du lære noget nyt!

Sted: InZhape København

Dato: 8/3/2020

Tidspunkt: kl. 16:30-18:30

Pris: 120 kr.

Tilmelding foregår på vores hjemmesiden https://webshop.sport-solution.com/InZhape/membershiplist/58 eller i skranken.

Vel mødt – husk der er begrænset pladser!

Stay Zharp – Stay InZhape!

#squat #squatworkshop #workshop #empoweryourself #inzhape #fitnessforwomen #getfit #fitforfight #women #womenpower #fitness #workout #health #københavn #kokkedal #fitfam #fitwomen #stayfit #selfcare #selflove #workoutrutine

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med midt August. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape