En ny serie af “skills” workshops hvor man kan tilegner sig viden og optimerer teknik inden for klassisk styrketræning. Vi lægger ud med:

Get skilled – deadlift:

Et godt og effektivt dødløft opbygges over tid.
InZhapes personlinge træner Sara Tarzi vil hjælpe dig med, at forstå principperne i dødløft og finpudse din teknik. Hvilket vil give dig resultater i form af bedre præstation, styrke og fedttab.

Skills er for alle: dig der aldrig har udført et dødløft før og som gerne vil lære det, eller dig som gerne vil slå din personlige rekord og løfte tungere.

Skills vil blandt andet indeholde følgende:

– Trin for trin instruktion i hvordan man effektivt (og sikkert) udfører dødløft – en af de mest effektive styrke øvelser.
– Værktøjer til at forbedre din bevægelse og øge din styrke på egen hånd.
– Forstå vigtigheden af vejrtrækning og vejrtrækningsteknik.
– Personlig coaching omkring din teknik og mål, så du ved, hvad du skal arbejde på fremover.
– Retningslinjer og råd om, hvordan du bruger dødløft i dit personlige program.
– Individualiseret programmering. Sara vil rådgive dig omkring hvordan du tilpasser din træning så der tages højde for dine ubalancer og personlige mål.

Dato: 2. februar 2020
Tid. 16-18
Sted: InZhape København
Pris: 120 kr
Tilmelding: https://webshop.sport-solution.com/InZhape/membershiplist/58 eller i receptionen.
Begrænset pladser – først til mølle!

Stay Zharp – Stay InZhape…and get skilled

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med midt August. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape