En ny serie af “skills” workshops hvor man kan tilegner sig viden og optimerer teknik inden for klassisk styrketræning. Vi lægger ud med:

Get skilled – deadlift:

Et godt og effektivt dødløft opbygges over tid.
InZhapes personlinge træner Sara Tarzi vil hjælpe dig med, at forstå principperne i dødløft og finpudse din teknik. Hvilket vil give dig resultater i form af bedre præstation, styrke og fedttab.

Skills er for alle: dig der aldrig har udført et dødløft før og som gerne vil lære det, eller dig som gerne vil slå din personlige rekord og løfte tungere.

Skills vil blandt andet indeholde følgende:

– Trin for trin instruktion i hvordan man effektivt (og sikkert) udfører dødløft – en af de mest effektive styrke øvelser.
– Værktøjer til at forbedre din bevægelse og øge din styrke på egen hånd.
– Forstå vigtigheden af vejrtrækning og vejrtrækningsteknik.
– Personlig coaching omkring din teknik og mål, så du ved, hvad du skal arbejde på fremover.
– Retningslinjer og råd om, hvordan du bruger dødløft i dit personlige program.
– Individualiseret programmering. Sara vil rådgive dig omkring hvordan du tilpasser din træning så der tages højde for dine ubalancer og personlige mål.

Dato: 2. februar 2020
Tid. 16-18
Sted: InZhape København
Pris: 120 kr
Tilmelding: https://webshop.sport-solution.com/InZhape/membershiplist/58 eller i receptionen.
Begrænset pladser – først til mølle!

Stay Zharp – Stay InZhape…and get skilled

Kære medlem,

Som du sikkert har set, så har myndighederne (d. 7. december) informeret om nye restriktioner for at begrænse smittespredningen i Danmark.

Det indebærer bl.a. en midlertidig nedlukning af indendørs idræts- og fritidsaktiviteter indtil d. 3. januar.

I InZhape er vi selvfølgelig enormt ærgerlige over situationen, men det er desværre nødvendigt for at nedsætte den stigende smitte.

Men vi nægter at give op og det skal du heller ikke!

For selv om vi er nødsaget til at lukke centeret for en stund, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe dig med at holde dig aktiv, sund og rask. Vi flytter derfor så meget som muligt udendørs og online.

Mere specifikt vil vi tilbyde dig følgende:

  1. Live online træningshold. Du vil kunne deltage på yoga og stram op hold mm. Der vil komme opdateringer på onine hold løbende. Holdplanen vil blive offentliggjort i aften.
  2. Udendørs træningshold. Dine yndlingshold vil fortsætte ude i InZhapes baggård med samme type programmer og udstyr, som du kender. Vi kører derfor bl.a. Bodytoning, Build & Burn, Bodykiller, H.I.I.T hold i vores baggård. Derudover opretter vi nogle gåturs hold hvor man har mulighed for at gå lange ture sammen. Holdplanen og yderligere oplysninger vil blive offentliggjort i aften.
  3. Gratis kostvejledning. Vores dygtige kostvejledere og personlig trænere vil stå til rådighed for at hjælpe dig. Flere informationer omkring dette vil komme i løbet af ugen.
  4. Gratis hjemmetræningsprogrammer. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i vores udendørs- og online-træning, kan vi tilbyde dig hjemmetræningsprogrammer så du kan træne helt når det passer dig.

Disse ydelser er tilgængelige for dig uanset medlemskabstype.

Selv om det er en svær tid, så holder vi gejsten oppe og sammen skal vi nok komme igennem uden at komme i dårlig form eller få alt for mange kilo på sidebenet.

Du skal også vide, at dit medlemskab hos os betyder enormt meget. Uden dig er der nemlig ikke sikkert, at der et InZhape at vende tilbage til på den anden side, hvilket næsten ikke er til at holde ud at tænke på.

Så tusinde tak herfra!

Du kan holde dig opdateret på de mange nye tiltag, hold osv. i vores medlemsgruppe på facebook.

Hvis du ikke allerede er medlem kan du tilmelde dig her:

https://www.facebook.com/groups/353259931883675/

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig gerne kontakte os.

Du altid henvende dig på vores mail: [email protected]. Vi vil bestræbe os på, at svare indenfor 24 timer. 

Vi glæder os til at træne med jer! 

De bedste hilsner,

Malak og Team InZhape