dans

Kom til dans på et af vores dansehold. Du har det sjovt samtidigt med, du får en effektiv konditionstræning, der får dig til at svede og bringer smilet frem på dine læber.

dance fit

Dans dig glad! – På Dance Fit hører vi god musik, ryster hvad der rystes kan og giver den gas på dansegulvet. Dance Fit har høj energi og god stemning. Hver sang har sine egne moves og vi kommer hele kroppen igennem, alle kan være med og du behøver ikke kunne danse for at komme på dance Fit. Så kom og prøv kræfter med den sjoveste træning!

”Man kan ikke lade være med at smile når man danser”

funk

Holdet er for dig, der gerne vil lære- eller blive bedre til at danse. På holdet gennemgåes der en koreografi hver gang, som både træner din teknik, koordination og dine bevægelser. 

 

Stilarten er hovedsageligt dancehall, men kan også gå under stilarter som Pop Commercial, Reggaeton og New School Hiphop.

Zumba

Zumba er et latinamerikansk-inspireret dansehold. Til Zumba danses der forskellige dansetrin, som både træner din rytme og kondition. 

 

Holdet er for dig, der gerne vil have det sjovt under træningen. Effektiv konditionstræning, der får dig til at svede og gør dig glad i låget.