Træningsforløb

Nå dine mål

Med en personlig træner fra InZhape, er du sikker på at få den støtte og vejledning du skal bruge for at nå dine mål. Hvad enten du ønsker en fladere mave, en lavere fedtprocent eller bare at stramme lidt op – hos os får du altid kyndig vejledning

Hvad kan en personlig træner hjælpe mig med?

En personlig træner hjælper og guider dig hen imod dine mål. Hun hjælper dig med det perfekte træningsprogram, står ved din side og motiverer dig når din egen motivation slipper op. Hun sørger for at trykke på præcis de knapper, som har betydning for, at du når dine mål!
 

Uanset om dine mål er:

  • En sundere livsstil
  • Vægttab og opstramning
  • Muskelopbygning
  • Mere energi og overskud
  • Effektiv træning og optimale resultater
  • En sund, stærk og velafbalanceret krop
  • At forebygge stress og livsstilssygdomme

Sådan foregår et træningsforløb

opstart

En personlig træner tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. 
Forløbet starter med en samtale, hvor i får forventningsafstemt og sat mål for forløbet. Ud fra samtalen skræddersyr hun et forløb, som skaber de bedste resultater for dig.

Fysisk træning

Den fysiske træning afhænger af dine mål og tager hensyn til eventuelle ønsker, du måtte have.  Der bliver lagt et program, som passer til dig og som er effektivt i forhold til de ønskede resultater. Der vil løbende blive fulgt op på, om du har nået de ønskede mål.

Afslutning på forløbet

Når forløbet afsluttes, er du rustet til at fortsætte din træning og fastholde de nye gode vaner på egen hånd. Du har fået konkrete træningsmetoder, vejledning i teknik og så er du blevet godt motiveret til at nå dine mål.

InZhape tilbyder følgende

Personlig træningsforløb

Small-group

Kostvejledning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden