Personlig træning

Hvad kan en personlig træner hjælpe mig med?

En personlig træner hjælper og guider dig hen imod dine mål. Hun hjælper dig med det perfekte træningsprogram og hun står ved din side og motiverer dig når din egen motivation slipper op. Hun sørger for at trykke på præcis de knapper, som har betydning for, at du når dine mål!

Uanset om dine mål er:

– En sundere livsstil
– Vægttab og opstramning
– Muskelopbygning
– Mere energi og overskud
– Effektiv træning og optimale resultater
– En sund, stærk og velafbalanceret krop
– At forebygge stress og livsstilssygdomme
– At (gen)finde motivationen til træning
– Genoptræning
– Bedre teknik/ holdning

b3

InZhape tilbud

Personlig træning

Pakke tilbud

3 mdr. forløb med personlig træning og kostvejledning.

Drømmer du om et varigt vægttab?
Har du prøvet alt, men intet virkede?
Måske tværtimod?
Har du trænet og trænet, men opnår ingen resultater?
Har du indset du har brug for hjælp?

Så er pakkeløsningen her måske lige det du har brug for.

Hos InZhape er det muligt at få en kostvejleder og en personlig træner, der arbejder tæt sammen for at hjælpe dig med at opnå dine mål.

Kostvejlederens rolle er at sørge for, at du får den rette mængde energi i forhold til dit energiforbrug, så du hele tiden ligger i underskud og derved går ned i vægt, hvis det er det der er målet. Samtidig sørger hun for den perfekte sammensætning af proteiner, kulhydrater, fedt samt vitaminer og mineraler som er afgørende for et varigt og sundt vægttab.

Kostvejlederen måler og vejer dig undervejs, så hun kan kalkulere med den mængde energi der indtages undervejs.

Den personlige træners opgave er at sørge for, at du presses til det yderste i din træning ud fra de fastsatte mål. Hun motiverer dig, træner dig og udfordrer dig med nye og sjove øvelser, så træningen hele tiden varierer og forbliver sjov.

Træningslektionerne er baseret på et personligt, skræddersyet træningsprogram, der tager udgangspunkt i dine mål, dine ønsker, din tid og dit ambitionsniveau.

Man mødes ugentligt, men dette kan variere efter aftale og behov.

Tilbuddet er til dig, der har besluttet dig for at nå dine mål én gang for alle.

Pakken består af:

  • Personlig træning 1 gang om ugen i 3 måneder.
  • 1 skræddersyet kostplan
  • 4 klip af 30 min. varighed til opfølgning og kostvejledning for at sikre de bedste resultater og opnåelse af de forudsatte mål.
  • Ugentlige måling og vejning samt fedtprocentmålinger
  • Et træningsprogram designet til dig

Priser:

Prisen varierer fra træner til træner, kontakt derfor den enkelte træner for at få et tilbud (betalingen kan efter aftale opdeles i flere rater mod et lille gebyr).

Se også muligheden for small group personlig træning og small group kostvejledning samt vores pakketilbud for small group

Small group – Personlig træning

Small Group personlig træning

 

 

Small group – personlig træning

Træning 1 eller 2 gang om ugen i 3 måneder

Der tilbydes også personlig træning i mindre grupper på 2-3 personer.

Priser:

Prisen aftales med den enkelte personlige træner alt efter forløbets varighed.

Small Group (pakketilbud) personligtræning og kostvejledningsforløb

Small group (pakketilbud) personlig træning og kostvejledningsforløb

3 mdr. forløb med personlig træning og kostvejledning i small group.

Drømmer du om et varigt vægttab?
Har du  prøvet alt, men intet virkede?
Måske tværtimod?
Har du trænet og trænet, men opnår ingen resultater?
Har du indset du har brug for hjælp?

Så er pakkeløsningen her måske lige det du har brug for, det kræver dog bare at du finder en eller flere der har lyst til at dele tilbuddet med dig!!!

Hos InZhape er der nu mulighed for at få en kostvejleder og en personlig træner, der arbejder tæt sammen for at hjælpe jer med at opnå jeres mål. I small group forløbet arbejdes der med jer som en gruppe.

Kostvejlederens rolle er at sørge for, at i hver især får den rette mængde energi i forhold til jeres energiforbrug, så i hele tiden ligger i underskud og derved går ned i vægt, hvis det er det der er målet. Samtidig sørger hun for den perfekte sammensætning af proteiner, kulhydrater, fedt samt vitaminer og mineraler som er afgørende for et varigt og sundt vægttab.

Kostvejlederen eller den personlige træner måler og vejer jer undervejs, så hun kan kalkulere med den mængde energi der indtages undervejs.

Den personlige træners opgave er at sørge for at i presses til det yderste i jeres træning ud fra de fastsatte mål. Hun motiverer jer, træner jer, og udfordrer jer med nye og sjove øvelser, så træningen hele tiden varierer og forbliver sjov.

Træningslektionerne er baseret på et personligt, skræddersyet træningsprogram, der tager udgangspunkt i jeres mål, ønsker, tid og ambitionsniveau og som samtidig er udarbejdet til træning i en mindre gruppe.

Tilbuddet er til jer, der har besluttet jer for at nå jeres mål én gang for alle og som har en veninde, søster eller mor i syntes kunne være den ideelle træningspartner.

Pakken består af:

  • Personlig træning 1 gang om ugen i 3 måneder i en lille lukkede gruppe.
  • løbende kostvejledning i gruppen  for at sikre de bedste resultater og opnåelse af de forudsatte mål.
  • Løbende måling og vejning samt fedtprocentmålinger
  • Et træningsprogram designet til dig
  • En 3 måneders træningsplan.

Priser:

Afhænger af forløbets varighed og valg af personlig træner. Kontakt de enkelte personlige trænere for at høre nærmere om priserne.

(Betalingen kan efter aftale opdeles i flere rater mod et lille gebyr)

Kostvejledning

Kostvejledning

En kostplan er for dig der er seriøs, målrettet og ønsker en helt specifik kostplan der guider dig til hvordan og hvornår du skal spise for at opnå et specifikt mål.

En kostvejleder tager altid udgangspunkt i din hverdag og dine kostvaner.
 Du vil blive motiveret og støttet i at leve sundere og der vil blive udarbejdet en kostplan der tage hensyn til dine behov og ønsker, alt dette for at sikre at du når dine mål.
 Under forløbet vil man modtage vejledning og råd med henblik på at træffe et sundere valg i hverdagen. Hvad enten du ønsker at tabe dig, at beholde din optimale vægt eller at forbedre dine træningsresultater kan vi hjælpe dig godt på vej. 
Vejledningen bygger på sundhedsstyrelsens kostråd og du vil tilegne dig viden og redskaber til en sundere livsstil. Der gives inspiration til sundere mad, relevante materialer som f.eks. opskrifter samt vejning og måling med professionelt udstyr.

Kostplanen anbefales som en del af et kostvejledningsforløb

Få mere information samt tidsbestilling kontakt centeret.

Pris:

Kontakt den enkelte kostvejleder for yderligere info omkring priserne.

Se også kostvejledningsforløb i small Group samt pakketilbud med kostvejledningsforløb samt personligtræning

Small group – Kostvejledning

Small Group kostvejledning

Et kostvejledningsforløb  er for dig der er seriøs, målrettet og ønsker at lære om hvordan du skal spise for at opnå et specifikt mål.

En kostvejledning tager altid udgangspunkt i din hverdag og dine kostvaner. i small Group forløbet arbejdes der med jer som en gruppe.
Du vil blive motiveret og støttet i  at leve sundere og der vil udarbejdes en kostplan der tage hensyn til dine behov og ønsker, alt dette for at sikre at du når dine mål.
I forløbet vil der gives vejledning og råd med henblik på at træffe et sundere valg i hverdagen. Hvad enten du ønsker at tabe dig, at beholde din optimale vægt eller at forbedre dine træningsresultater kan vi hjælpe dig godt på vej med.
Vejledning bygger på sundhedsstyrelsens kostråd, og du vil tilegne dig viden og redskaber til en sundere livsstil. Der gives inspiration til sundere mad, relevante materialer som f.eks. opskrifter samt vejning og måling med professionelt udstyr.

12 gange med kostvejleder samt løbende måling og vejning

Priser:

Kontakt den enkelte kostvejleder for at høre nærmere om priser.

Se også individuelt kostvejlednings forløb samt small Group pakketilbud med personligtræning og kostvejledningsforløb.

Slankehold

Slankehold

Rigtig mange kvinder ønsker at tabe sig. Fælles for de fleste er, at selvom det konstant er i tankerne og selvom ønsket er brændende stort, formår de af en eller anden årsag ikke at nå deres mål.

Kvinder taler ofte om den ene eller den anden slankekur de har prøvet, og netop nu er de på en ny kur, hvor de har tabt så og så meget. Men hvorfor formår de så ikke at nå deres mål? Hvordan kan det være, at de i stedet for at tabe sig, ofte ender med i stedet at tage på?

For nogle kvinder handler det om uvidenhed mht. de ting der puttes i munden, og for andre handler det om uvidenhed om træningsmetoder til at opnå maksimal fedtforbrænding, eller til at forhøje stofskiftet.  Eller måske er det en kombination. Men det interessante er, at selv de kvinder der teoretisk har fuldstændig styr på både kost og træning, ofte heller ikke opnår den ønskede effekt eller resultat.

Desværre følger der ofte en masse skam med, når man nu igen ikke har formået at tabe sig. De mange nederlag kan føre til lavt selvværd og selvtillid, som igen kan medføre selvhad, depression eller spiseforstyrrelser. Vi er overbeviste om, at der er tæt forbindelse mellem mad og følelser, og at man derfor i nogle tilfælde ikke kommer uden om, at kigge ind i sig selv.

Mange mener, at hvis man taber sig, vil man få større selvværd. Her voves den påstand, at det i virkeligheden er omvendt: Først når man får større selvfølelse og selvværd, vil spisningen normaliseres! For så har man ikke længere brug for at ”dulme” sine følelser med mad, straffe sig selv ved ikke at spise, eller måske forsøge at udfylde et tomrum inden i, som dybest set handler om noget helt andet.

Hvis man ønsker en langvarig effekt af sin træning, spiller mange faktorer altså ind, hvorfor man taler om livsstilsændring. Denne handler om at ændre tilgangen til visse ting i sit liv. Det kan f.eks. være at gøre op med gamle ”spøgelser”, bearbejde svære følelser, se gamle skeletter i øjnene, ændre sin tankeverden, overvinde mentale barrierer, ændre adfærd, få ny erfaring og turde prøve nyt.

På holdet taler vi om dette og spørger: Hvad blokerer mig, så jeg ikke opnår mine mål? Hvad skal der til, for at opnå mine mål? Hvilke eventuelle ændringer skal jeg lave i mit liv? Hvordan finder jeg styrken og ressourcerne frem i mig selv til at gennemføre, når jeg føler mig helt nede? Hvordan laver jeg en realistisk plan for mig selv, hvor jeg får succes? Hvordan kan min familie støtte mig? Osv., osv.

Ideen med holdet er at give teoretisk baggrundsviden om kost og træning, men vigtigst er den løbende dialog om, hvad der virker, og hvad der ikke virker for den enkelte. Og hvordan man omsætter teori til praksis for derved at opnå sine mål, én gang for alle. Der vil løbende være oplæg om forskellige relevante emner og deltagerne vil blive vejledt, støttet og hjulpet så meget vi formår.

På holdet har man mulighed for at blive målt og vejet.

Slankeholdet er gratis for medlemmer af InZhape.

Sundhedstjek

Sundhedstjek

Et sundhedstjek indeholder en lang række fysiske målinger, der giver dig et grundigt overblik over din sundhedstilstand og dermed motiverer dig til at gøre en ekstra indsats for egen sundhed. Dermed kan du forbygge en række sygdomme, som f.eks.: forhøjet kolesterol, diabetes, og for højt blodtryk.
Ovennævnte opstår som et resultat af en uhensigtsmæssig livsstil med usund kost og manglende motion, hvilket vi kan hjælpe dig med at slippe af med.

Dette indeholder måling af vægt, fedtprocent, muskelmasse og  vandprocent

Priser:

En kropsanalyse på Tanita koster 50 kr.

Sådan foregår et træningsforløb:

En opstartssamtale:
 En personlig træner tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. 
Forløbet starter med en samtale, hvor i får forventningsafstemt og sat mål for forløbet. Ud fra samtalen skræddersyr hun et forløb, som skaber de bedste resultater for dig.

Fysisk træning:
 Den fysiske træning afhænger af dine mål og tager hensyn til eventuelle ønsker, du måtte have.  Der bliver lagt et program, som passer til dig og som er effektivt i forhold til de ønskede resultater. Der vil løbende blive fulgt op på om du har nået de ønskede mål.

Afslutning på forløbet:
 Når forløbet afsluttes, er du rustet til at fortsætte din træning og fastholde de nye gode vaner på egen hånd. Du har fået konkrete træningsmetoder, vejledning i teknik og så er du blevet godt motiveret til at nå dine mål.

Pris: Kontakt den enkelte træner for yderligere info omkring priserne.