Bliv medlem

Bliv medlem – Hurtigt og nemt

Her kan du læse om fordelene ved et medlemskab i InZhape samt tilmelde dig nemt og hurtigt. Følg blot nedenstående guide.

Medlemskab

I InZhape tilbyder vi et fitness samt et kombi medlemskab – begge enten med eller uden binding.

Et fitness medlemskab giver dig adgang til vores fitness afdeling alle dage 6-23, kombi medlemskabet giver dig mulighed for at træne på alle vores hold samt benytte fitness afdelingen.

Vær opmærksom på, at du som studerende eller pensionist kan opnå 10% rabat på dit medlemskab. Dette sker ved fremvisning af gyldig dokumention i træffetiden, rabatten gælder fra den dag dokumentationen fremvises.

Vælg dit favorit center herunder:

Efter tilmelding

Efter tilmelding fremsendes brugernavn samt kode på mail, som kan bruges i vores online booking system.
Er du studerende eller pensionist skal dokumentation fremvises i centret ved første træning.
Efter oprettelser online, skal du hente dit medlemskort i vores træffetid.
Har du spørgsmål vedr. oprettelse af medlemskab er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også downloade app’en på din smartphone helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med midt August. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape