OM OS

InZhape er et livstils- og fitnesscenter kun for kvinder, der ønsker en bedre livsstil samt at træne adskilt fra mænd.

Hos os, får du professionel hjælp og vejledning af vores erfarne medarbejdere.

Vi tilbyder vores medlemmer et bredt udvalg af faciliteter og hold, en imødekommende atmosfære samt service i topklasse.

HVAD ER SPECIELT HOS OS?

InZhape er et fitnesscenter kun for kvinder. Dette inkluderer også alle ansatte.

Vores lokaler er afskærmet, så du kan ikke kigge ind af vinduerne, derfor kan alle slappe af og være sig selv.

Der er ingen adgang for mænd, så hvis du går tildækket kan du tage din påklædning af. Vi har også afskærmede badefaciliteter.

PLADS TIL ALLE

I InZhape kan du komme som du er, der er ingen forventninger til et bestemt image, trosretning, krops- eller kropsstørrelse. Hos os er der en stærk fællesskabsfølelse, plads til alle og vi byder alle forskelligheder velkommen.

HVAD TILBYDER VI?

Vi tilbyder holdtræning af forskellig art samt på forskellige niveauer. Vi har en veludstyret fitnessafdeling med instruktører og personlige trænere tilknyttet, så du har mulighed for skræddersyet programlægning og personlig træning.

Vi tilbyder også skønhedspleje, massage, permanent hårfjerning, kostplanlægning (udarbejdning af kostplan) samt forskellige medlemsarrangementer. Vores instruktører tilrettelægger holdtræningen, så den tager udgangspunkt i de ”problemområder” de fleste kvinder ønsker at arbejde med, på forskellige niveauer, så alle kan være med.

LIVSSTIL OG SUNDHED

Vi har fokus på at hjælpe dig med at få en sund og god livsstil, så kom forbi i centerets træffetid, ring os eller bestil en tid til en uforpligtende samtale med en af vores instruktører om, hvordan vi kan hjælpe.

VORES VISION

Det kan være svært at få brudt den onde cirkel efter mange års inaktivitet og forkert kost. Derfor er vores vision at træne, vejlede og støtte kvinder/piger til at blive sundere, gladere, slankere, stærkere og mere selvsikre og handlekraftige. Det er vores erfaring, at den største succes med træningen ses ved brug af en personlig træner. Denne kan nemlig vejlede og støtte når det er svært , og ikke mindst presse på, så du yder det ypperste.

VORES MISSION

Hos InZhape stræber vi efter at give vores medlemmer de bedste løsninger i forhold til deres livstil.  Vi arbejder målrettet på at tydeliggøre og styrke deltagernes eget drive og ressourcer.  At finde lysten til og troen på, at det er noget de kan, vil, er god til samt vise dem vejen frem.

INSTRUKTØRERNE GIVER DIG SUCCESSOPLEVELSER

En af vores vigtigste opgave som instruktører er derfor at tilrettelægge udfordringer på holdene på en sådan måde, at de passer med dine færdigheder, så det giver dig mange små succesoplevelser. Mange små successer bliver til stor succes. Der skal være mulighed for fysisk udfoldelse på de niveauer, du ønsker, men også leg, fordybelse og udvikling er i fokus.

VI HJÆLPER ALLE KVINDER MED AT NÅ DERES MÅL

Kvinder har som oftest nogenlunde de samme mål. De fleste ønsker vægttab og opstramning som det primære og dernæst bedre velvære og selvopfattelse.  Desværre ses det alt for ofte, at selvom de træner flere gange om ugen og endda omlægger deres kost, så opnår de ingen resultater. Vi hjælper kvinder til at nå de mål de sætter sig for, én gang for alle.

KROP OG SJÆL HÆNGER UDADSKILLELIGT SAMMEN

Krop og sjæl hænger uadskilleligt sammen, og derfor udtrykker kroppen bedre end alt andet, hvad vi føler og tænker. Den gemmer på alt det vi gennem livet har glemt, lagt bag os og fungerer som en base af viden, med alt vi gennem livet har oplevet, tænkt og følt. Med andre ord er vores følelsesmæssige og sociale intelligens og kompetencer indlejret i kroppen og kan være en hæmsko, hvis ikke du bliver bevidst om disse.

Dette kan være vigtige komponenter, når du taler om en livsstilsændring, som vi hjælper dig med via personlig træning og kostvejledning.

SKAB NYE POSITIV ERKENDELSER, SELVBILLEDE OG SELVOPFATTELSE

Den måde vi tror andre mennesker opfatter os på, har en stor betydning for hvordan vi ser os selv, og derigennem danner vores selvbillede.  Dette selvbillede skifter konstant i samspil med andre mennesker.  Vores vision er, at træningen skal danne rammen om et ”rum” hvor nye positive erkendelser dannes kvinder imellem, da vi mener at det positive selvbillede og selvopfattelse er en afgørende faktor i en vægttabsproces og livsstilsændring for dem, der ønsker det.

FØL DIG TRYG, ANERKENDT OG VÆR DIG SELV

For at udvikle dig og kunne opnå en længerevarende succes med din træning, mener vi, at det er en forudsætning, at din træning er sjov og udfordrende. Samtidig skal du være i et miljø, hvor du føler sig tryg og anerkendt, hvor du kan slappe af og være dig selv. Vi mener, at vi kan tilbyde dig et sådan rum.

FOKUS PÅ SUNDHED OG SUND LIVSSTIL

Motion og ernæringsrigtig kost er en meget afgørende faktor både i form af forebyggelse og helbredelse af en lang række sygdomme og lidelser. Eksempler på sygdomme og lidelser:
  • diabetes type 1 og 2
  • gigt
  • rygproblemer
  • hjertekarsygdomme
  • depression
  • stress
  • overmedicinering.

Vi har i centret fokus på generelt sundhed og sund livsstil.