Medlemsfordele

Velkommen til InZhape

Et trænings- og livstilscenteret dedikeret til kvinder samt deres univers, af kvinder til kvinder – fordi vi sammen vokser.

InZhapes medlemmer har en række fordele de nyder godt af, her kan det bl.a. nævnes at vi har en god og tryg atmosfære, hvor man kan træne ugeneret for mænd samt benytte afskærmede badeforhold. Derudover er børn velkommen i centeret (under eget ansvar), InZhape har et lille legehjørne og stiller højstole til rådighed.

InZhape tilbyder træning hver dag i tidsrummet 6-23 i København og 6-22 i Kokkedal, vores fitness afdeling tilbyder et bredt udvalg af fitness maskiner til kvinder samt et stort udvalg af cardio- og kredsløbsmaskiner.

InZhapes holdtræning er professionel og specialiseret til kvinder samt disses “problemområder”. Vores dygtige og motiverende trænere er altid klar med vejledning eller anden hjælp. Vi tilbyder et bredt udvalg af hold, lige fra yoga til styrketræning – således er der noget for enhver smag.

InZhape tilbyder ydermere personlig træning, programlægning, kostvejledning samt massage til gode medlemspriser samt infrarød sauna i InZhape København.

InZhape har derudover en række aftaler med andre virksomheder, som giver vores medlemmer mulighed for at opnå rabatter ved fremvisning af medlemskort:

• 10 % Fitnesso, Nørrebrogade 227, 2200 København.

• 15 % The a la Menthe, Fælledvej 14, 2200 København.

• 15% Kaffehuset, Nørrebrogade 183, 2200 København.

• 10% WooWok, Nordre Fasanvej 267, København.

• 10% på sports BH hos Undress Me Copenhagen, Amagerbrogade 4, 2300 København S.

• 15% Allure Copenhagen, Oehlenschlægersgade 11, 1663 København.

• 10% Bodyfuel, Åboulevarden 1, 1635 København.

• 10% Orkide blomster, Tagensvej 122F, 2200 København.

• 10% Nice- bagel & juice, Frederikssundsvej 129b, 2700 Brønshøj.

• 15% Shape it, Hovedgaden 37b, 2970 Hørsholm og Rødover Centrum.

• 10% Det eksotiske hjørne, Jagtvej 127, København N.

Stay Zharp – Stay InZhape

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage gode fif og råd, nyheder og tilbud så meld dig til vores nyhedsmail der udkommer ca. en gang om måneden

DEN MIDLERTIDIGE LUKNING ER FORLÆNGET

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Kære medlemmer ​​​​​marts 2020

På grund af corona-krisen har InZInhape som bekendt været lukket siden 12. marts, og siden da har regeringen yderligere påbudt os at forlænge lukkeperioden til og med 13. april. Om vi dernæst kan åbne Inzhape eller lukkeperioden atter forlænges, kan vi kun gisne om.

Vi er rigtig kede af situationen og beklager den usikkerhed og frustration det har givet, ligesom vi især er kede af, at mange af jer har måttet afbryde den gode træningsrytme som I var i. Vi håber selvfølgelig på jeres fortsatte forståelse.

Efter lange overvejelser og undersøgelser af hjælpepakker, har vi nu besluttet os for at sætte jeres betalinger for resten af lukkeperioden i bero - gældende fra 1. April.                                           Du bliver altså ikke trukket af PBS første April.

Endvidere vil vi undersøge muligheden for, at I også får dækket perioden fra 12. marts - 31. marts, med tilbagevirkende kraft, så alle medlemmer kan holdes økonomisk skadesløse - her vil I alle høre nærmere, når vi har noget - forhåbentligt positivt - nyt at fortælle.

Indtil videre så pas på jer selv derude - bevar troen på en snarlig normalisering af forholdene - læg mærke til foråret - vi glæder os bare SÅ meget til at se jer, når vi igen åbner :-)

Kærligste hilsner

Team InZhape