Mad & kropsterapi

Oplever du at du mangler kontrol over mad, eller at tanker om mad kontrollerer dig? Har du svært ved at overholde en diæt/kostplan og er frustreret over at andre kan? Oplever du at være afhængig af sukker eller kulhydrater? Er du træt og ked af din krops udseende og undgår dit spejlbillede?  
 
Vi arbejder med kvinder og hjælper dem med at få et balanceret og sundere forhold til mad og deres krop. Vi brænder for at hjælpe dig med, at skabe det liv DU ønsker, uden at være holdt tilbage af negative mad- og/eller kropstanker.  

Hvad er mad- og kropsterapi?

I mad- og kropsterapi beskæftiger vi os med mad- og kropsproblematikker, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre mm. Ved hjælp af samtaleterapi udfolder vi problemet sammen, hvilket giver mere klarhed og dermed bliver det nemmere at tage handling for at opnå et sundt forhold til mad og/eller din krop.  

Vi hjælper dig hvis du:  

 

Hvem står bag Mad- og kropsterapi 

De to kostvejledere der står bag, er Anna Wraa og Jelena Iseni. Anna og Jelena studerer Ernæring og Sundhed på 6. Semester. På studiet har de fået kompetencer til at hjælpe kvinder der oplever udfordringer med mad, krop og alt midt i mellem. De beskæftiger sig især med hvilke fortællinger, følelser, oplevelser og tanker, der opstår i mødet med mad og krop.  

Anna og Jelena har en fælles passion for mental sundhed, madro og kropsaccept, og er passionerede om at hjælpe kvinder der oplever spiseproblematikker, så som overspisning, følelsesmæssig spisning eller lign.  

Du kan altid kontakte dem via formularen nedenfor, hvis du ønsker at booke en uforpligtende samtale eller har spørgsmål du ønsker besvaret.  

Find mere information om Anna og Jelena samt få et indblik i deres arbejde, på deres instagram profil Mad.og.kropsterapi.  

Forløbspris 1499.

Et mad- og kropsterapi forløb strækker sig over 6 uger og består af 3 vejledninger af 60 min varighed. Der er vigtigt at man i forløbet har 1-2 ugers mellemrum mellem vejledninger, så du får tid til at implementere og reflektere over samtalerne. Hvis ønsket om at forlænge forløbet forekommer, får man 15% rabat på næste forløb. 

Book en mad & kropsterapi vejleder

Skriv til en mad & kropsterapi vejleder og få et uforpligtende tilbud. Hun kontakter dig og sammen finder I frem til den bedste løsning for dig.

ANNA

ANNA WRAA

Kort input om erfaring og styrker
Book Anna Wraa

JELENA

Jelena Iseni

Narrativ kostvejleder
Book Jelena